Kvk 30

Standaard

20091007_groepsfoto_rutgergeerling De kinderen:

Abnet, Alison, Dalya, Dana, Daniël, Dominique, Dylan, Estelle, Gino, Isabel, Jaimy, Jamie, Jessey, June, Kirsten, Lolo, Meau, Myron, Nadege, Nikki, Noa, Paolo, Philippine, Quinty, Sarah, Shapari, Shawnee, Stephan, Sterre, Sven, Tee Jee, Vivian, Wiet, Yael, Yahya, Yonathan, Yoomi.

Presentatie: Claudia de Breij, Frank Evenblij.

AbnetAlisonDalya_2DanaDanielDominiqueDylanEstelleGinoIsabelJaimyJamieJuneKirstenLoloMeauMyronNadegeNikkiNoaPaoloPhilippineQuintySarahShapariShawneeStephanSterreSvenTee_jeeVivianWietYaelYahyaYoomi

De meeste foto’s; www.kinderenvoorkinderen.vara.nl

Advertenties

»

 1. Hey Imani,
  Het nieuwe koor, dus voor kinderen voor kinderen 2009 is al bekend. Volgend jaar na kinderen voor kinderen 2009 komen er weer nieuwe auditie’s.

 2. Hey Charlie,
  Bedankt voor de tip. Dat zal ik zeker doen. Maar ik heb toestemming om de foto’s hier te plaatsen zolang ik de link van de vara site erbij zet.

 3. hoi,

  waarom zij er alleen foto’s gemaakt bij die auditie er zijn namelijk ook anderen auitie’s gehouden waar ik en anderen kinderen tussen zaten maar dat maakt niet zo veel uit het is wel een tegeken site.

  groetjesssssssssssss

 4. Er zijn geen kaartjes te koop voor de tv opnames. Er zijn mensen uitgenodigt. En verder konden kinderen die lid zijn van de club kvk komen en met prijsvragen kon je kaartjes winnen.

 5. Weet ik. Daarom bied ik nu xe2x82xac 100 voor een kaartje voor een volwassene.

  p k s n e l d a m m e n 2 0 0 9 @ h o t m a i l . c o m

 6. hallo ik ben noella en ik vind de liedjes van kinderen voor kinderen helemaal te gek! ik weet bijna alle liedjes al iets minder dan de helft en die liedjes zijn schoolreis en lachen is gezond en nooit meer kind en de kinderen voor kinderen tune en nog het refrein van sinterklaas wil dansen en ik vind het super als ik er zelf in kom en ik ga auditie doen maar dat heb ik al verteld in mijn vorige mailtjes groetjes noella

 7. ik ben ook naar het beeld en geluid geweest en daar heb ik handtekeningen gekregen en we hebben een workshop gehad en daar heben we schoolreisje geleerd kom op met ze allen we stappen in de bus sta op pak je spullen en geef je ma een kus we gaan een schoolreis maken en iedereen staat klaar stap in deur dicht en reiden maar!

 8. hoi Pien dat ben ik ook ik heb gister van Sinterklaas ook het spel van kinderen voor kinderen gekregen het kijk zing en doe spel en ik heb het uitgebrobeerd en het is heel leuk groetjes Noella

 9. hoi Pien het spel gaat zo je heb 6 opdrachten 1 is verborgen woorden dan moet je een liedje kiezen en dan moet je het onbrekende woord zingen 2 weet ik niet meer 3 is karaoke en 4 is dansles dan gaan we het refrein van spotligt camera microfoon leren en 5 is dansoefening dan gaan we het op ritme doen en 6 is optreden dan gaan we met muziek groetjes Noella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s