Auditie voor het koor

Standaard

image-4037432

Ben jij gek op zingen en dans je zodra je muziek hoort? Droom je ervan om op het podium te staan samen met het Kinderen voor Kinderen Koor? Grijp dan nu je kans en meld je aan!

Dit kan als je op de basisschool zit, minimaal 7 jaar bent maar nog niet in groep 8 zit. Het maakt niet uit waar je woont, zolang het binnen Nederland is.

Speciaal voor (muziek)scholen: download hier een A3-poster met de oproep die je kan printen en ophangen!

Wat moet je doen? Stuur ons een filmpje waarop je onze grote hit Klaar voor de Start zingt én danst. Gebruik wel de karaokeversie zodat we je stem goed kunnen horen!

Hier moet je op letten:

– Stel jezelf in je filmpje even voor (naam en leeftijd). – Je moet echt goed kunnen zingen en al zangles hebben of op een koor zitten. – Je moet goed kunnen dansen en we letten ook op je uitstraling. – Denk eraan dat het Koor iedere zondag repeteert in Amsterdam.

Vul onderstaand formulier in, en doe er een YouTube of WeTransfer-link bij. Je mag je filmpje ook via e-mail sturen maar vergeet dan je contactgegevens niet.

En dan?

Als je wordt geselecteerd, krijg je voor 1 december bericht. Je krijgt dan een uitnodiging om te komen zingen en dansen voor de selectiecommissie. Als je geen bericht krijgt, ben je dus niet door.

KIJK VOOR HET IN SCHRIJFFORMULIER OP:      http://kvk.vara.nl/Audities.13969.0.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s